domingo, 2 de marzo de 2014

ABR

Andalucía Bike Race
by Mercè!!


Aquesta crònica hauria d'haver estat d'un contingut totalment diferent, però no parlarem de la part que no hi és (el meu  estimat Ramonet) sinó de totes les coses positives que han passat..!!

Tot va començar en una proposició de l'Anna Villar per córrer juntes aquesta ABR2014. Em va costar molts dies decidir-me i moltes converses amb en Ramon. No sabia com seria l'hivern a UK, el temps que tindria per entrenar, sabia que havia d'entrenar per una cursa de btt sense btt?!?!, etc.. i tenia molt clar que no volia gastar una setmana de vacances si no era per passar-les amb en Ramonet.. 

Evidentent, ha estat un hivern dur, i m'han faltat hores d'entrenament, però no les ganes..(que és el més important)… i  el que no m'han faltat tampoc, han estat els ànims de molta gent.

I suposo que el destí ha decidit que en Ramon no pogués venir.

Després de treballar molt dur durant setmanes, toca fer la bossa la nit abans de marxar.. i com cada vespre, parlar amb la família.. o Ramonet.. aquest cop la meva germana que està a EEUU i el seu fill..Més aventures.. no estava prou cansada per totes les setmanes de feina, que "decideixo", perdre l'avió.. no es pot anar amb el temps just.. em toca passar la nit a aeroport i pagar un altre bitllet… val més no pensar-hi..

Per fi arribo a Jaen on en Jordi Tomàs Bellès (TB) m'està esperant, i després la pobre Anna villar per anar a fer una trialera.. la primera trialera en un mes.. baixo una mica el seient, ajusto quatre cosetes i apa, a córrer..!! 


Sort dels súper mecànics de TB Marc i Albert, que m'han deixat la bici perfecte, i perfecte vull dir que és la primera vegada que puc pedalar amb una 29r i sentir-me còmode, sentir que està a la meva mida.. i mira que ha estat difíclil - diuen-.. jo no em veig petita, però la gent afirma que ho sóc..


 Sorpresa!! primera etapa i líders.. però sabíem que haviem de millorar moltes coses, el treball en equip, tàctiques d'aprofitar rodes, i jo sobretot soltar fre..Aquí tornem a estar en mode ATAKE.. tot i jo haver fet una molt mala etapa, perdent molt temps per culpa de fang i fred, conseguim mantenir liderat.


Liderat que va durar tres dies, després vaig morir… la meva excusa va ser que em va agafar molt asma i els nervis ho empitjoraven.. la meva teoria d'haver avançat la primavera i fer esport envoltada d'oliveres..
Una altre teoria, falta d'hores d'entrenament, i vaig petar.. però molt, durant dos dies, el segon dia acabant tremolant a 38 de febre.. i arribant molt trista per fer perdre temps a l'Anna.. ella no podia anar més lenta, aquí va ser on va servir més el treball en equip..
L'últim dia vaig sortir drogada amb paracetamol, i ale! una mica millor.. i vam acabar segones de la general per un minutet!!
M'encanta la foto: (evidentment robada del facebook)I aquí casi tot l'equip que m'han ajudat a passar aquestes vacances el millor possible!! M'han animat quan m'he posat trista, em deixaven la bicicleta perfecte i per no parlar de les cames!!! i bona dieta! 

Un 10 pels mecànics, massagistes, cuiner, Jordi, la seva dona, els Srs. Cannondale…. 

I Anna per les classes de DH… aquesta sóc jo baixant:
-"Per on va l'Anna!! està boja!! bé, m'hauré de tirar jo també" 
- I si, funciona.. baixava per tot arreu seguint-la i intentant millorar deixant fre..

Però aquesta ABR no nomès ha servit per escapar-me uns dies del fred d'UK.. hi han hagut aspectes més imporants…

He pogut estar en família: li vaig pagar la inscripció al meu germà Vicenç que el trobava a faltar molt, i el pobre m'ha cuidat moltíssim tant ell com el seu company d'equip Alex. Gràcies!!

Un sense massa importància, però pel be del Futur d'en Ramonet.. noves receptes!! mmmm gràcies a Diego, cuiner de TB a ABR..


Aquesta sembla que no tingui importància, però això va per tu Ramon: tot i que m'ha costat 12 Euros,
Ja saps el que penso: "mòbil nou, etapa nova".


Ramon, Gràcies per fer-me reflexionar, allà va:


Petó gegant, i no més vacances sense tu, t'ho prometo: mercè2 comentarios:

  1. En Ramonet no hi era però pel què dius has après moltes coses aquests dies i has tingut molta gent a prop teu fen-te costat, emporta't la part positivia i pensa que dia que passa dia menys que falta per les següent vacances que segur que seran amb el Ramonet :)

    ResponderEliminar
  2. Felicitats per superar tantes adversitats i lluitar dia a dia!! Mare meva passo un hivern com aquest a Uk i deixo d'agafar la bici....

    ResponderEliminar