lunes, 2 de diciembre de 2013

CROSS PASSION
by Ramonet

Mica en mica estem descobrint, aprenent i sobretot gaudint d’un nou ciclisme. Davant la situació de tindre que marxar de casa per progressar -laboralment- s’han obert nous horitzons. 

Des de la ignorància més absoluta mai hagués imaginat la febre cap al ciclocross que es viu a Anglaterra. Podríem comparar com la que existeix al País Basc, però amb la diferencia que Anglaterra està a només 2 hores de ferry de Bèlgica. Aixi que el seu mirall es Bèlgica..

Equips amb pinta d’equip, moltiiiiisims nens competint, gent molt entesa i apassionada, excelent organització i sobretot, circuits genials.
Això està fent que el meu nivell de mala llet cada dia estigui més baix, encara tinc que fer un circuit que m’indigni. Res de gimkames, res de no traçades, res de passos de menys de 3 metres, res de pedres, res de baixar de la bici més de 2 cops per volta, res d’arbrits amb criteris absurds…


Però la Mercè no contenta amb aquesta orgia ciclocrossera va decidir agafar el vaixell per correr una prova de la copa del Món a la catedral, a Koksijde… 

Tu vas en cotxe a Bèlgica i jo en avio, quedem allà... El Món cada cop és més petit.
Grande és la paraula que defineix el ciclocross a Bèlgica. Sense cap dubte hi tornarem… 
La Mercè es valenta i ja s’ha estrenat a la WC, jo tinc por.

El més aprop que vaig poder estar de Niels Albert.


Però l’endemà tot va tornar a la normalitat, la Mercè em va deixar lliure per la platja, igual que un gosset jo corria lliure amunt i avall sense cap direcció ni sentit.
Fins que vaig arribar a la duna més alta dels voltant. Allà vaig ser feliç...

Amb les endorfines creades de pujar i baixar dunes varem aconseguir sobreviure 6 dies fins a la cursa d’aquest diumenge de la British Series.

Quina lluita, la Mercè desprès de ser tercera les curses anteriors va lluitar com mai.. 

I va guanyar!!!!!  

Jo desprès de quatre setamanes sense competir vaig patir com un "sapo"

I finalment 9è General i guanyador de maluminio bikes ( si feia últim també guanyava)
Ara que ja he fet TOP TEN i tinc 2 punts UCI je he complert l'objectiu de la no-temporada de cx. Aixi que penjo la bici..

No hay comentarios:

Publicar un comentario