domingo, 27 de octubre de 2013

Grans moments...

Grans moments...
by Mercè!!

Han passat ja masses dies després d'aquestes paraules.. "Sort que en un parell de setmanes ja tenim vacances-junts-estratègicament agafades per anar a córrer dues cures C1, una copa França a Meribel i una BMC a Suissa".. 

Difícil de resumir..  només em pasen pel cap grans moments..

Esperant aquestes dues setmanes... sempre millor buscar-se una bona distracció perque el temps passi més ràpid... un troç de família Pacios de visita a Oxford..


VACANCES..!!

Méribel..

En Ramon em va criticar molt el meu salt.. però comparant-lo amb el seu, no està tan malament?!!... o potser si.. Res, primera volta i la Mercè fent de SÚPERWOMAN a l'aire i tot seguit de SÚPERCROQUETA al terra.. Resultat: dues grapes que hem van estar acompanyant totes les vacances.. i conèixer un metge esportiu fascinant que ha estat present a moltíssimes Olimpíades.. (haurieu d'haver vist la seva consulta..)
- I es que feia tant temps que no agafava una mtb de veritat que hem vaig emocionar.. aquella setmana de "vacances" vaig decidir que jo era d'Enduro i que m'agradaven els salts.. però en Ramon m'anava recordant que no m'emocionés tant que al final.. 

Trans-Ramon pel matí, bàsicament pujar i pujar..
Trans-Ramon per la tarda, bàsicament baixar i baixar.. : Good deal with la pulsereta que podiem agafar els "remontes" durant tota la setmana... pagant "peanuts".
   -Frase celebre de la Mercè dalt d'un remonte (no, no van ser paraules romàntiques..): "S'està tan bé que agafaria un llibre i em posaria a estudiar.."

Vespre.. una mica de gym (pilota-peses-caminar)
Cerveseta i morir..

Segon any consecutiu que -Potser estàvem una mica cansats per córrer...- però disfrutant.. i en Ramon com sempre CARRERÓN!! -(Com T'admiro_000)


Chamonix-Mont Blanc (visita anual obligada ;) )

Aquest cop amb companyia d'en Isma i la Carol en un súper apartament amb súper vistes.. 

Enamorada!!

Els bojos d'en Ramon i en Isma van anar a fer la volta al Montblanc amb btt.. de mentres que jo em recuperava del meu forat al colze, vaig anar també a fer la meva ruta que havia de ser d'uns 50 kms.. i van acabar essent 90. de btt..  millor no preguntar per què?!?! Súper orientació Mercè!!


Cap a on és França, on Suïssa?!?!

El que més m'agrafa de Chamonix és que tant per descobrir... m'hi passaria tota la vida..!!


BMC Suïsa

- Encantada de Rodar en aquell circuit amb l'Anna V, en Pau, Hermida, Ramon :),  Sobretot gràcies per fer-me tornar a guanyar la confiança per saltar!! Gràcies Anna!!

- Per cert, no, NO SOM DEL NATIONAL TEAM.. a Esp no existeix aquest concepte.. - 

És genial entrenar un circuit en sec i córrer en mullat.. no té res a veure.. Canvi flash de pneumàtics.. i merda!! si tens SRAM GripShift i caus, SOBRETOT no posis la mà al fang que després hauràs de fer toot el circuit amb la relació plat-pinyons que portaves.. és molt emocionant veure com et passen les noies al pla per haver d'anar amb plat petit tota l'estona.. tot i parar a la zona tècnica, el pobre Ramon tampoc em va poder posar el plat gran... conclusió.. l'any vinent NO GripSift.. (és nomès la meva opinió..).

Ramon: jo no m'ho podia creure.. en Ramon a roda del Mantecon.. davant Coloma.. súper carrerón -(Com T'admiro_001)

I tornar cap a OXFORD.... :(

Planificant caps de setmana..
MTB South Wales 

Amb amiguetes.. Anem a investigar un nou Bike Park que han obert, vens Mercè??? I tant que vinc!! 

Inspeccionant un Rock garden

D'un bosc, d'un prat, han construit els camins.. vam fer 6 baixades diferents, 1500m de desnivell acumulat, tot per senderos i SALTS!!! Nosaltres que "som de rallie" pujavem amb bici, però hi han súper-furgonetes preparades per pujar als bikers...

Amb opció de guardar les bicis.. pq no les robin..

M'encanta conèixer gent, gent diferent, altres cultures.. m'encanta conèixer noies aficionades i enamorades de la bicicleta, que tenen les seves respectives parelles que NO van amb bicicleta. A Esp nomès conec la versió contrària..

De mentres en Ramon...

- Podi al Campionat de Catalunya de Marató (Subcampió de Catalunya)

(Com T'admiro_002)

 - Supera aquest resultat amb PODI CAMPIONAT ESPANYA MARATÓ (on tenia totes les cartes per guanyar.. (Bronze) (Com T'admiro_003)

I ens tornem a trobar...

Copa Catalana Castellolí.. Ramon i jo 3rs.. i es que la motivació per una cursa pot canviar totalment un resulat..

Copa Catalana Barcleona..

Carrerón d'en Ramon, tercera posició i jo guanyo!!

 (Com T'admiro_004)


Així que acabo Líder de la Copa Catalana Btt 2013 i en Ramon 2n de la General.. (Com T'admiro_005)!!
Ja tenim tv a casa..!! ara falta la resta..

I aquí els més guapos..Fi de temporada de Mercè..


Comença el CX!!!

Jo ja amb el cap a CX, amb en Ramon hem decidit que per canviar d'aires, i perquè jo no tinc una altra opció,  fariem la temporada d'UK..  coneixent altres formes de córrer, altres cultures, practicar l'anglès, conèixer aquest nou país..

National Trophy Round 1 Internacional Èlit Masc C2

Com que el pobre Ramon no havia acabat la temporada de Btt, qué millor que entrenar una cursa on hauran d'estar cada dia més de sis hores sobre la bici, a uns 40ºC, fent cx, una hora súper-intensa, a 8ºC, plovent..
 fred

fang

Aquell dia va ser un día de molt disfrutar però també de moltes adversitats.. 

Jo, per sorpresa meva vaig fer 4a classificada amb una bicicleta rosa.. frenava massa.. i vaig caure massa a terra.. la primera cursa de fang.. però feia temps que no disfrutava tant!! Objectiu top-10 aconseguit.

Ramon, quan començava a agafar el ritme i remontar (per sorpresa, en una volta va passar a ser 25 a 19, 18, i baixant.. (Com T'admiro_006), Però PAM!! Sorpresa nº 1: trencada de canvi.. patilla, etc.. canvi de bici..

Sorpresa nº2: aquí cada equip es porta tots els gadgets per netejar.. així que vaig haver de suplicar per netejar les bicis d'en Ramon

Sopresa nº3: Al marxar, el cotxe sense bateria.. toca empènyer i cap a casa.. quin fred.. nomès patia que en Ramon no es poses malalt per Brasil..

I semblava que el dia havia acabat.. però no.. toca acompanyar a en Ramon a l'estació de bus cap a Aeroport.. a hores intempestives..!!

Paro el cotxe.. deixo en Ramon.. -Adéu, que vagi bé Brasil.. ens veiem a la tornada.. molta sort.. MENTE EN BLANCO.!! Recorda..!!  
i..
Sorpresa nº4: el cotxe no funciona-sense bateria, les 3 del matí.. truco a la policia pq el cotxe estava mal aparcat.. i riu.. no puc fer res, estic sola, un llàgrima i un taxi i cap a casa..

Matí, es clar, sorpresa nº5: una multa.. i perfectament plastificada ja que plovia.. (pels curiosos 70 pounds, però si ho pagues abans de 15 dies, al 50%, Però vaig poder recòrrer i me la van treure :) )


I el cotxe asistència, i tot arreclat.. canvi de bateria, pagar uns dinerets i llestos!! Per fi s'han acabat les sorpreses!!


BrasilRide

Un episodi que deixo per en Ramon, ell ho podria explicar millor, però els dos anem una mica bastant apretats de feina.. hores intempestives de feina estan passant a ser un costum que no m'agrada gaire...

Però sobre tot el que m'anava explicant cada dia en Ramon, em quedo amb les imatges robades del facebook:

CARA D'ALEGRIA AL HAVER ACABAT:

Sempre he dit que faríeu molt bon equip

SEGONS DESPRÉS, TOTS DOS MOREN DE LA MATEIXA MANERA..

El cos es desactiva..


PÓDIUM AMB ELS MILLORS DEL MON..

En Ramonet una mica tímid, no està acustomat a tanta gent pendent d'ell...


I em quedo també amb una frase que no parava de repetir en Ramonet: "No és nomès cansansi físic, sinó mental, és molt dur rodar i aguantar amb aquesta gent.. és en SAUCER!!"

I és que jo sóc d'enduro, però en Ramonet és de Marató..!!

FELICITATS RAMON, COM T'ADMIRO.. COM ADMIRO LA TEVA FORÇA.. (i no nomès quan vas amb bicicleta, sinó també per viure, treballar i acceptar amb positivitat la nostra situació.. Xx!!)

3 comentarios:

 1. Ooooh! com m'agradaria poder resumir com tu! Felicitats per la supertemporada dels dos :) Una abraçada!

  ResponderEliminar
 2. Sou els dos uns grans esportistes i millor persones! L'any q ve repetim a Meribel i Chamonix!! ;)

  Carol

  ResponderEliminar
 3. sou la canya!! M'ha vaig passar genial amb vosaltres. Nosaltres també ens van enamora d Chamonix, Ens queden molts llocs per descobrir si es pot tornarem.
  Cuidar molt i canya al Cx

  ResponderEliminar