lunes, 22 de julio de 2013

Tàctica Pre-paració WC Vallnord

Tàctica Pre-paració WC Vallnord
Mercè!!

Ja fa casi tres mesos que estic vivint a un altre país i el meu cos ho comença a assimilar.. O no... Molts canvis, res fàcil, però sempre amb la satisfacció de sentir com un creix, coneix i es fa més fort.. encara que sigui a la força..


El pa de cada dia:- Shopping On-line.. No conec botiga física que no tingui o que no promogui la compra on-line dels seus productes.. Des d'alimentació fins roba, electrodomèstics... Es a dir, tot!! Amb entregues gratuïtes, i més stock.. I pots comprar les 24 h del dia: tenint en compte que les botigues tanquen a les 17h quan encara estic treballant.. Així que ja estic agafant la pràctica.. I sort d'en Ramonet que em controla les meves compres compulsives...
Casc commuting nou!!


- Noves carreteres.. Ja les començo a conèixer!! Per fi.!! Ara toca conèixer més muntanyes.. Així doncs, per preparar la WC d'en Ramon li organitzo un cap de setmana doble a UK amb temperatures estiuenques..!! (Tàctica 1.0 (T1)).


  - Dia 1: Marathon 75 kms 2000 metres desnivell positiu a Gal·les.. Jo feia mesos que no feia tants kms ni tant desnivell.. Ufff
Tot esperant que fos prou bonic, tècnic i competitiu pel Ramon... L'única cosa que sabia era que hi havia el single track més llarg de tot Anglaterra. I així va ser...! Dins de la multitud de gent normal, gent amb pedals de plataforma, iaios, iaies (si, iaies anant amb bici..!!) hi havia un grupet on el Ramon va poguer apretar i alhora practicar el seu anglès (T1.1 pensant en que a WC s'haurà de comunicar en anglès, educadament, no valen codazos, rodillazos, etc.!!)... Que bonic..!! A 400 metres i allò semblava que estiguéssis coronant una muntanyeta del Pirineu, amb ovelles, tot pelat i de sobte floretes amb colors cridaners!!  - Dia 2: Cursa XC aquest cop a l'est de Londres. Tornem als circuits plans.. Però divertits d'apendre a aprofitar la inèrcia..


Ramonet concentrat a la sortida (no per sortir el primer sinó per entendre el que diuen els àrbitres (T1.1).. Jeje)


Gent amb enginy que es creen els seus gadgets per fer-se AUTOAVITUALLAMENT.. Van bastant ràpid en agafar el seu bidó, però han de fer memòria d'on han deixat els seus bidons i cridar perquè la gent deixi via lliure..!!

Bidonero
Tot i ser tan pla, en Ramon fa segon i jo guanyo.. Però la gent ja ens comença a conèixer.. I intueixo que ja no tindran compassió de nosaltres..


- Nova alimentació.. Per què els mateixos cereals Kellogg's a UK tenen un percentatge més elevat de sucre?? Per què les cookies están tan bones??
He replantejat la meva alimentació reduint sucres.., veure més líquid que és fàcil.. tothom veu mil tipus de tes o infusions.. menjar més verdures fàcil també gràcies a Lekue.. Però menjar fruita m'està resultant difícil.. Ara resulta que sóc més al.lèrgica que en Ramon.??? cal que torni a agafar asma abans del Campionat d'Espanya o és tot psicològic..la cara inflada no ho era..- La bicicleta que no pot faltar.. és le meu cafè de cada dia.. Però he hagut de reflexionar i replantejar la vida:Oxford.. És pels grans reptes professionals... Però sortir amb bici em serveix per a desconectar (sempre i quan pugui estar prou fresca per a treballar...), mantenir la forma per a poder continuar sortint amb en Ramon.., apendre el màxim de qualsevol disciplina relacionada amb el ciclisme encara que no estigui prou forta per guanyar..i sobretot per a sentir-me amb energia per a afrontar el dia i guanyar professionalment..
Oxford també ens serveix per a conèixer noves maneres d'entendre el ciclisme.. Tinc curiositat del CX a UK on hi han moltíssimes curses internacionals..
També m'estic preparant psicològicament pel fred..Catalunya/ Europa...pels  Petits plaers, mini vacances.. I galetes Maria!!
Essent conscient que el meu estat de forma està baixant, vam decidir que el millor seria aprofitar el fet de que sóc Líder de Copa Catalana per mantenir la motivació o ajudar a l'entrenament a hores intempestives.
Però oblidar-me de campionats d Espanya i copes del Món (Vallnord..)

Aquí es on comença la Tàctica WC 2.0 (T2.0). Consisteix en animar molt moltíssim a en Ramonet i en tots els idiomes que conec.."Go Ramonet, Va Ramon!! Venga Ramon, Hip Hip Ramonet, Dai Dai Ramonet, A ritme collserola?!!!!" Preparant-lo psicològicament, posant-lo en escena.. Per a dur a terme T2.0 vaig escollir Panticosa com a escenari. Mai havia estat...independentment que fos Campionat Esp:

48 h Mercè!!

3 am..ding ding despertador.
3.30 am Condueix una hora fins aeroport
6 am no perdis el vol


Oxford estiu..!! on està el verd??-no muntanyes..
10 am Girona
1130am Barcelona
12-5pm Conduir-Guissona-Conduir
6-8pm Agafar una bici que feia 15 dies que no tocava, trepitjar primera pedra, punxar.
Canviar roda, tonrar a punxar.. posar càmara.. apendre a anar amb bicicleta.. reparar roda gràcies a Patxi Cia.. i millor anar a dormir, demà serà un altre dia.

Dissabte 8 am Per fi dono una volta sencera al circuit, mal de cames, sensacions perfectes per a guanyar.. i dormir una mica més.
4 pm cursa. No cal posar excuses.. no estava en les meves millors condicions, caiguda per no saber anar amb bici, i toca remontar, fins 4 i finalment 5a posisió.. olorant la 3a.. Molt contenta per haver pogut participar.. però esperant la cursa dels èlits, que per això havia vingut.
6 pm T2.0 Vaig animar tant al Ramonet el nostre objectiu (fer top 10) el va superar.. fent 6è amb un magnífic duet amb en Francesc Guerra...Ara bé, realment vaig utilitzar altres idiomes?? Nosaltres ens parlem amb mirades.. Ramonet de quin planeta ets?? quí és aquest que va fer 6è?8 pm -3pm sopar, cerveseta, rises... dormir.. per fi!!

M'encanta la foto, m'encanten les muntanyes, les nostre petites vacances!! 
 Fi de les minivacances va ser aprofitar les muntanyes..  Felicitats Robert per la teva súper posisió.. estàs finito!! Gràcies Ramon per fer que dos dies sembli una eternitat..!!

Toca veure família,  i finalment tornar a la competició de Ryanair (que curiosament s'accentúa a Espanya..els anglesos són tan educats que no cal córrer..)

Girona 1 h abans de pujar a l'avió
 I rutina a la meva casa d'Oxford..

Quí treu les basures..??

No hay comentarios:

Publicar un comentario