sábado, 27 de julio de 2013

...de compres

... de compres
mercè!!

Que fas quan tens un cap de setmana per tu sola i no estàs corrent la WC??

- Sortir amb bici

- Emocionar-te, posar-te trista per no ser-hi i contenta, contentíssima en veure en directe la WC Andorra. Mil gràcies a l'Anna, Ismael V, Isma R, Carol, etc. per mantenir-me infomada en directe de com en Ramonet anava avançant fins a arribar assolir... (això ja deixo que ho expliquis tu Ramon..)

- Passar vergonya al carrer...

Anant a comprar una tapa WC, ja que estic tan gorda que un dia em vaig seure sobre la que tenia i la vaig partir.. 

Curiositat: tapa WC en anglès és "toilet seats".. sembla lògic,, però m'ha costat..

- Aprenent...

Aprenent primer que es poden canviar, que és molt fàcil i que puc escollir el color que vulgui!! (en Ramonet em va prohibir agafar-la rosa.. diu que no quedava bé.. però per gustos, colors!!)
Tapa WC
 - Posar ordre a la casa...

Comprant-me una caixa d'eines per posar els petits recanvis, adornar-la..

Posant ordre a la casa..  
Aspirar la casa i totes aquelles coses que un ha de fer per mantenir-la neta (i a més si hem fet fora a la dona que ens venia a netejar la casa.. quina manera de pendre't el pel.. es nota que no era anglesa)

- Més compres..

Mini gimnàs a casa.. se d'una que quan es cansi de mi acumulant bicis etc., em farà fora.. bé ella té sabates i fotos per tota la casa..

es que estic perdent múscul..
- Anar a la pelu..
- Finalment...

Estrenar el meu nou portàtil amb SSD!! i m'he comprat un un memory stick a joc..!! em sembla que m'agrada més aquest últim..

la meva joguina

No hay comentarios:

Publicar un comentario