sábado, 8 de junio de 2013

VIATGE i/o DESPLAÇAMENT
Ramonet..

La Mercè ha realitzat el pròleg del blog. Ara comença la historia, com a tota historia es important començar des del principi, més que res per no confondre. 

Primer de tot definició de viatge: 

Un viatge és un desplaçament individual o col·lectiu de les persones a un territori allunyat de l'origen.

Una de les motivacions principals que impulsen actualment a les persones a viatjar és fer turisme, però es tracta d'un fenomen força recent. Des de l'antiguitat fins al segle XIX els viatges van tenir principalement finalitats pràctiques, com ara obrir noves vies comercials, descobrir nous territoris per colonitzar o realitzar estudis científics.

El principi d’aquest viatge que no sabem on ens portarà i quan s’acabarà te un dia “D” i potser una hora “H”.
El dia D va ser el 23 d’Abril de 2013. Mentrestant que la gent comprava roses i llibres nosaltres estàvem intentant fer entrar en un cotxe familiar 5 bicis, 1 rodillos, mil bosses, menjar i 2 personetes. La feina va ser dura però amb l'experiència adquirida de jugar moltes partides al tetris a la game boy ho varem aconseguir.

El tetris.. Cotxe patera en direcció nord.

El trajecte de 1500 kms va durar tres dies, amb alguna paradeta per estirar les cames i la celebració dels meus 35 anys. 

Mític
Hem fet quasi tots els ports dels Alps, pero el bosc d'Arenberg es igualment màgic.

Un viatge estrany, no com els que estem acostumats a fer per anar a les curses on els dos tornem junts a casa. Més que un viatge era un trasllat...
Un cop entrat a l’illa via ferry tot es va transformar. El cel era una teranyina de núvols on no hi havia ni un pam de blau, si d’una cosa es famosa UK es per el seu temps de merda. Tot i aixi no es tan xungo com ho pinten...

Si aneu a Oxford i veieu un cotxe matricula de Barcelona amb el conductor a l'altre costat, segurament es la Mercè...
Merce's house!!

La Mercè viu a la part nord d’Oxford. Jo un Barceloní casi per obligació, somio amb una ciutat com aquesta on et pots moure tranquil·lament amb bici, de fet tothom es mou en bici. Des de la mare que porta 3 nens a l’escola en un carro de mentre que els nens juguen amb els seus joguines fins a la noia tota elegant amb els seus talons i mini falda. 


No vaig parar fins que la Mercè no em va portar a veure alguns escenaris del Harry Potter. 
Un altre punt a favor ciclisticament parlant, es que amb 2 kms estàs a fora de la ciutat en carreteres que podrien ser camins asfaltats.

"La mare que m va parir!!!" quines carreteres!!!!
El meu turisme o vacances i l’adaptació al medi de la Mercè va continuar viatjant al sud-oest de l’illa, feien una cursa de la British series categoria UCI C2. Gent diferent, curses diferents i noves motivacions-il·lusions es el que ens vam emportar.


No podia faltar una cursa..
Però va arribar el día d’agafar el meu vol de tornada i que le Mercè comences a treballar. Així que el capitol del viatge ja s’ha acabat. En els pròxims ja seguiré més amb el meu estil de rajar de tothom i d’explicar xorrades absurdes...

No hay comentarios:

Publicar un comentario