lunes, 24 de junio de 2013

JO A OXFORD TU TAMBÉ..
RAMONET


Almenys 2 caps de setmana al mes el blog podria canviar de nom.. Ara mateix estic per Oxford. Quin gust poder passar un Sant Joan sense escoltar petards!!!


L'activitat bàsica i principal, com sempre, es pedalejar. Si dona temps ja fem més coses, això es aixi a Barcelona, Oxford, Itàlia i a la China... Els valors no es poden perdre.

Però passar de 30º a 15º pot ser traumàtic.. Aquí tenim el British summer. Ni millor ni pitjor, diferent.
El que no acabo d'entendre es que fa tothom amb culotte curt.. Per agafar "moreno" no es i encara menys per que fa calor.

El Thames o Tamesis en els seus inicis.. Ells no ho saben i no serè jo qui els hi  expliqui, però el cel es blau.


Tampoc els hi penso dir, tot i que pogués fer-me entendre amb angles, que  es una mica estrany agafar un cementiri  ficar 4 bancs i convertir-ho en un parc.
Oju, STOP aqui!!! Please, one Guiness for me. I'm Catalan and Sant Jordi is my hero!!... (fins aquí arribo)

A part de tindre que anar amb bici per l'esquerra, cosa estranya per que si. Encara el seu nivell de voler putejar es bastant més alt. Si per arribar a Oxford desprès de 4 h de bici et penses que et queden 9 kms estàs mort. Son 9 milles.. (14,48 kms)


La Mercè s'ha aficionat a anar a curses de nenas.. La cursa era a les 9:30h del matí, a 1:30h de camí amb cotxe. En un atac meu de locura provocat segurament per la hipoxia de viatjar amb avio decideixo que aniré fins allà amb bici. 
Amb el que no vaig contar es que podia pillar bastant amb el vent ja que anava tota l'estona amb la mateixa direcció (com va passar) i que si jo sortia a les 7 del matí, arribaria quan la cursa ja havia acabat.
Per sort vaig tornar amb cotxe juntament amb l'amiga ciclista de la Mercè i el seu novio que no se per quina raó si son Italians parlen Angles amb la Mercè, i encara pitjor, ho intenten fer amb mi...


Hola!!!

Ahhh i els tres dies de bici:2 comentarios:

  1. Algú li hauria de dia a la Mercè!! que la gorra sota del casc no està de moda a les curses de nenes britàniques!!!
    Oooohhhh, en el cartell en direcció oposada a Oxford posa Oakley!!!! Vull unes ulleres!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Volem més, volem més!!! no ens en perdem ni una!! jiji

    ResponderEliminar