domingo, 30 de junio de 2013

FENT AMIGUES (II)
Mercè!!

 Un altre cap de setmana en Ramonet a Barcelona i jo a Oxford... 

     - En Ramonet corrent Btt a St Feliu de Guíxols i jo també per fi Btt al Sud del Regne Unit (cursa tipus Copa Catalana). Als dos ens ha sobrat espai, ens ha faltat poder compartir cada moment el un amb l'altre.

Per fi btt un altre cop
Dia d'aprenentatge..

1) Rotondes!! conec la teoria, però encara la lio bastant..!! i es que no tinc manera d'avisar a tots els conductors anglesos que "sóc novata.." El pitjor de tot és que m'equivoco tant que les acabo fent dos cops.. tot i així, no n'aprenc..

Rotonda s'agafa per l'esquerre.. i segons la sortida, has d'anar a un carril diferent

2) Abans de plorar que la bicicleta no funciona, s'ha de començar per netejar-la al 100%, i treure totes les branquetes dels pinyons..

   - Parlant de netejar, aquesta serà la meva nova adquisició: (no, la furgo W no..)

Fantastic per netejar la bicicleta després de la cursa..
3) Fer amigues és divertit... s'ha de començar per ser obert (o fer l'esforç)... i fins i tot ser una mica "fals" i preoculpar-te per la gent que no coneixes.. 

  - Hi han molts tipus de persones: les que passen de tu, les que et miren per sobre (que diu aquesta nena..!!) i les que són senzilles i t'ajuden... aquestes últimes són les meves noves amigues.. jej!! Ja hem quedat per entrenar juntes btt..

4) Guanyar no és fàcil.. He hagut d'apretar molt pujant.. baixant perdia tot el temps guanyat.. Tot ple d'arrels i entre bosc.. corbes, peraltes.. No n'hi ha prou en passar obstacles, m'hauré d'esfoçar a passar-los ràpid..!

Avui cel blau- calor, sol!! el dia que plogui amb aquestes arrels moriré!!
Pòdium.. ja ho trobava a faltar.. jej!!

No m'ho esperava..

1 comentario:

  1. M'han dit que hi ha unes noves bicis que van mooolt bé per passar arrels mullades... Crec que li diuen de 26"!!! jajaja.

    Enhorabona!!!

    pd: Es veu que la teoria de pujar a podi vestit de ciclista els British no la practiquen...

    Robert.

    ResponderEliminar